Tarieven en vergoedingen

Prijzen per 1 juli 2022

  • Euro 65,00    kort consult van 30 minuten
  • Euro 105,00   standaard consult van 50 minuten
  • Euro 125,00  vol consult van 60-75 minuten

Het is mogelijk een kort osteopatisch consult te krijgen. Dit gaat altijd in overleg met de osteopaat. Bij een kort consult is er sprake van een kort onderzoek. Hierbij is het mogelijk de mening van de osteopaat te vragen als de behandeling bij een andere discipline niet het verwachte resultaat oplevert. Wij werken graag samen met andere disciplines.

Een eerste onderzoek en behandeling zijn altijd een vol consult. Een eerste onderzoek en behandeling vergen meer tijd omdat we de tijd willen nemen goed uit te zoeken hoe we u het beste kunnen helpen. Hierna wordt samen met de osteopaat besproken wat voor consulten worden ingepland. Dit is mede afhankelijk van de gevonden dysfuncties en het behandelplan van de osteopaat.

Ook hebben wij een babyspreekuur (tot 2 jaar) waarbij het eerste consult euro 105,00 kost (in verband met intake, onderzoek en behandeling), de daarop volgende behandelingen kosten euro 65,00 .

U kunt in onze praktijk contant en per pinautomaat betalen.

Vergoedingen

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden inmiddels osteopathie (gedeeltelijk) in hun ‘aanvullende verzekeringspakket’. De behandelend osteopaat dient daarvoor bij het N.R.O. (Nederlands Register voor Osteopathie) geregistreerd te zijn en aangesloten te zijn bij de N.V.O. (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) of de N.O.F. (Nederlandse Osteopathie Federatie). Gaby Sol is bij deze organisaties geregistreerd.

Wij raden u aan, voordat u een afspraak bij onze osteopathiepraktijk maakt, eerst de polis van uw ziektekostenverzekering en aanvullende verzekeringsvoorwaarden na te kijken. Informatie over vergoedingen van uw verzekeraar vindt u op: www.osteopathie.nl. Er is voor osteopathie geen verwijzing nodig van een arts.

*kijk voor de voorwaarden op deze link:
https://www.osteopathie.nl/vergoeding/kosten-en-vergoeding

Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Heemstede
Valkenburgerlaan 73
2103AM Heemstede

info@osteopathie-heemstede.nl