Ervaringen van onze cliënten

Jacqueline H. Onze pasgeboren baby was niet stil te krijgen. Ze huilde constant, spuugde haar melk uit en kon haar hoofdje alleen maar naar rechts draaien. Ik ben twee keer bij Osteopathie Heemstede geweest en ik heb een ander kind in huis. Haar nekje zat bovenin vast en na een behandeling waren alle klachten eigenlijk weg. De tweede behandeling was alleen nog een controle. We slapen thuis allemaal weer!
Peter T. Al jaren heb ik in de winter last van een extreem droge huid met exceem. Bij osteopathie Heemstede kwamen ze erachter dat het iets met de beweeglijkheid van het buikvlies rondom mijn darm te maken had en gaven ze voedingtips. Het gaat nu veel beter en ik heb geen cremes meer nodig.
Willem P. Na 15 keer bij de therapeut geweest te zijn zonder blijvend resultaat, naar osteopathie Heemstede gegaan. Na 3 behandelingen volledig van mijn heupklachten af. Bedankt!
Marja G. 12 jaar lang met migraine gelopen, na osteopathie zijn de klachten nu tot wel 80% minder geworden en kan ik weer beter mijn werk doen en ben ik een stuk "gezelliger" voor mijn kinderen en man.
Laat een bericht achter
Naam
Vul a.u.b. uw naam in

Email
Vul a.u.b. uw email adres in

Bericht
Vul a.u.b. uw bericht in

Ongeldige invoer

Locatie
 

Osteopathie Heemstede
Valkenburgerlaan 73
2103AM Heemstede

info@osteopathie-heemstede.nl